Технологія переробки соняшнику

Макуха соняшника

ЛІНІЯ ПЕРЕРОБКИ СОНЯШНИКА BRONTO

дозволяє отримати

МАКУХУ СОНЯШНИКА з наступними параметрами:

  • олійність: max 10%
  • вміст клітковини: max 20%
  • вологість: 7…10%

 

ПРОТЕЇН у макусі:

Ціль переробки в лінії BRONTO – вміст протеїну: min 34%

 

Для цього наша лінія виконує максимально можливе видалення з насіння соняшника:

  • лушпиння: до 70% (від частки лушпиння в насінні соняшника)
  • соняшникової олії: до 42% (від частки жирів у насінні соняшнику)

 

На кінцевий вміст протеїну в макусі впливають:

  • вміст білків у сировині (від 13% до 19%)
  • вміст жирів у сировині (від 42% до 52%)
  • залишкова олійність макухи (7…10%)

 

При:

  • вмісті білків у сировині 13%
  • вмісті жирів у сировині 42%
  • залишкової олійності макухи 10%

ПРОТЕЇН у макусі складе: 26,7%

 

При:

  • вміст білків у сировині 19%
  • вміст жирів у сировині 52%
  • залишкової олійності макухи 7%

ПРОТЕЇН у макусі складе: 53,2%

ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Переробка в наших лініях не перетворює одні речовини на інші.

Відбувається збільшення частки протеїну в кінцевому продукті – за рахунок виведення із сировини лушпиння та жирів.

 

Приклад:

У 1 тоні насіння із вмістом протеїну 15%: 150 кг протеїну.

В результаті переробки: після видалення жирів і лушпиння, ви отримаєте 430 кг макухи, в якій, як і раніше, залишається 150 кг протеїну.

Але на відміну від насіння соняшнику, частка протеїну в макусі становить 35%.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Залиште Ваше повідомлення і контактні дані і наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом дня!

    * - обов'язкові поля

    або телефонуйте