Макуха соняшника
ЛІНІЯ ПЕРЕРОБКИ СОНЯШНИКА BRONTO
дозволяє отримати
МАКУХУ СОНЯШНИКА з наступними параметрами:
ПРОТЕЇН у макусі:
Ціль переробки в лінії BRONTO – вміст протеїну: min 34%
Для цього наша лінія виконує максимально можливе видалення з насіння соняшника:
На кінцевий вміст протеїну в макусі впливають:
При:
ПРОТЕЇН у макусі складе: 26,7%
При:
ПРОТЕЇН у макусі складе: 53,2%
Переробка в наших лініях не перетворює одні речовини на інші.
Відбувається збільшення частки протеїну в кінцевому продукті – за рахунок виведення із сировини лушпиння та жирів.
Приклад:
У 1 тоні насіння із вмістом протеїну 15%: 150 кг протеїну.
В результаті переробки: після видалення жирів і лушпиння, ви отримаєте 430 кг макухи, в якій, як і раніше, залишається 150 кг протеїну.
Але на відміну від насіння соняшнику, частка протеїну в макусі становить 35%.
Залиште Ваше повідомлення і контактні дані і наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом дня!