Охолоджувачі

ОХОЛОДЖУВАЧ OE-1000

ПРИЗНАЧЕННЯ

  • для охолодження сипучих продуктів відразу після екструдування або віджиму олії
  • охолодження сипучих продуктів перед складуванням

ПРОДУКТ

макуха, повножирова соя, ріпаковий екструдат (температура на 10 °С вище температури навколишнього середовища)

СИРОВИНА

СИРОВИНА: гаряча (з температурою до 140 °С) повножирна соя, макуха або інші сипучі матеріали

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продуктивність

max 1000 кг / год

Температура після охолодження

на 10 °С вище температури навколишнього середовища

Габарити охолоджувача:

Довжина

4650 мм

Ширина

1200 мм

Висота

1700 мм

Габарити циклона:

Довжина

1200 мм

Ширина

1200 мм

Висота

4100 мм

Маса

2050 кг

ВСТАНОВЛЕНА ПОТУЖНІСТЬ

4,5 кВт

Завдання охолоджувача – гарантувати запобігання процесу денатурації протеїну в макусі.

МОЖЛИВІСТЬ

  • потік повітря регулюється засувкою
  • простота конструкції
  • безперервний режим роботи

ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБОТИ

Сировина засипається в живильник охолоджувача.

Гвинт живильника пересуває продукт всередину барабана охолоджувача.

Барабан обертається навколо своєї осі.

У середині барабана приварені планки. При обертанні планки пересипають гарячу макуху (сировину) по барабану в бік вивантаження.

З боку завантаження сировини на охолоджувачі встановлений вентилятор.

Він створює потік повітря крізь сировину, яка пересипається в барабані.

Відбувається тепловий обмін між холодним повітрям і гарячим екструдатом.

Вентилятор висмоктує розігріте повітря з охолоджувача.

Охолоджений продукт висипається з барабана охолоджувача.

Установка складається з охолоджувача 1, циклону 2, рукава 3, електрообладнання 4.

Електрообладнання розміщено в електрошафі, який являє собою зварену металоконструкцію, на якій розміщені органи управління.

Гарантія якості

Гарантійний період – 1  рік

  • виробництво сертифіковане за стандартом ISO 9001:2015
  • наші охолоджувачі розроблені для безперервної та безперебійної роботи
ГАРАНТІЙНА ПІДТРИМКА

Завдання охолоджувача - гарантувати запобігання процесу денатурації протеїну в макусі.

Повернутись до каталогу

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Залиште Ваше повідомлення і контактні дані і наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом дня!

    * - обов'язкові поля

    або телефонуйте