Сушильні комплекси

СТРІЧКОВА СУШАРКА BDP-1000

ПРОДУКТ

соєві текстурати (TVP), корм для домашніх тварин, корм для собак, гранульований корм для риб після екструзії або висушені фрукти. Зниження вмісту вологи з 25% до 8%

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продуктивність

1000 кг / година

Вологість продукту

max 8 %

Вологість сировини

max 25 %

Температура сушильного агента

60 ... 110 ºС

Фракція сировини

3 ... 25 мм

Насипна вага сировини

0,3 ... 0,5 т/м³

Витрата повітря

10 000 м³ / година

Довжина

21 100 мм

Ширина

3 900 мм

Висота

4 000 мм

Висота завантаження сировини

2 850 мм

Висота вивантаження продукта

700 мм

Маса

max 20 000 кг

Витрата пари

430 кг / година

Теплова потужність парових нагрівачів

2х115=230 кВт

ВСТАНОВЛЕНА ПОТУЖНІСТЬ (без парогенератора)

max 18 кВт

СТРІЧКОВА СУШАРКА BDP-1000 використовується у виробничіх лініях приготування соєвих текстуратів, кормів для домашніх тварин, гранульованих рибних кормів або у лініях із виробництва сухофруктів. Температура процесу сушіння: 60 ... 110 °С / температура продукту, що вивантажується: макс. 40 °С

Призначення процессу сушіння:

  • обережне та рівномірне видалення вологи з продукту
  • запобігання утворенню кірки або тріщин на поверхні виробу
  • зменшення вологості у продуктах, необхідної для тривалого зберігання

 

Ми пропонуємо підготувати компонувальне рішення, яке допоможе:

  • використати нашу сушильну машину у вашому виробничому приміщенні
  • інтегрувати нашу стрічкову сушилку у вашу технологічну лінію
замовити компонувальне рішення

МОЖЛИВІСТЬ

  • Контроль параметрів: час перебування в сушарці, кількість теплового агента, кількість пари
  • Всі деталі, що контактують з кормовою гранулою, виготовлені з харчової нержавіючої сталі
  • Продукт перемішується під час сушіння

Стрічкова сушарка BDP-1000 дозволяє висушити до 3 м³  сировини на годину, яка розподіляється по пластинам сушильного настилу шаром max 140 мм.

Продукт проходить через зону сушіння та зону охолодження. Час перебування в сушарці: від 15 до 40 хвилин.

 

Фракція сировини для нашої стрічкової сушарки: 3 … 25 мм

 

Сушильний настил збирається з перфорованих пластин.

 

Площа настилу:

  • зона сушіння – 24 м²
  • зона охолодження – 10 м²

Датчики температури та вологості встановлені в сушильно-охолоджувальній камері.

 

Гарантія якості

Гарантійний період – 1 рік

виробництво сертифіковане за стандартом ISO 9001 діє до: 2015
наші сушильні машини розроблені з метою безперервної і безперебійної роботи

 

Після закінчення гарантійного терміну ми обов’язково продовжимо підтримку проданого обладнання: продаємо запчастини і виконуємо технічне обслуговування – не обмежуючи час підтримки.

ГАРАНТІЙНА ПІДТРИМКА

ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБОТИ

Стрічкова сушарка BDP-1000, як правило, інтегрована в лінії текстурованих продуктів, кормів для домашніх тварин та для аквакультури.

Вона забезпечує ефективну, ощадну та однорідну сушку екструдату, гранул, снеків та фруктів і гарантує ефективне зменшення вологості кінцевого продукту.

 

Рух продукту.

Сировина безперервно подається і рівномірно розподіляється по перфорованих пластиах настилу.

Під час сушіння продукт перемішується спеціальними ворошителями.

Після проходження етапу сушіння продукт транспортується до зони остаточного охолодження.

Вбудований охолоджувач дозволяє знизити температуру продукту до температури навколишнього середовища або вище температури навколишнього середовища на 10 °C.

Регулювання швидкості сушильного настилу забезпечує рівномірний розподіл продукту. Швидкість руху настилу в сушарці, температура сушіння, потік повітря на вході та потік відпрацьованого повітря контролюються для кожної секції сушарки.

 

 

Рух повітря.

Повітря продувається через отвори в пластинах рухомого настилу в зоні охолодження за допомогою витяжного вентилятора. Швидкість обертання вентилятора (об’єм повітря) контролюється з панелі управління.

Вентилятор продуває повітря із зони охолодження до нагрівачів повітря в зоні сушіння.

Потім за допомогою 2 повітронагрівачів повітря, що витягується із зони охолодження, нагрівається і рівномірно проходить через шар продукту у зоні сушіння.
За допомогою витяжного вентилятора з зони сушіння видаляється вологе гаряче повітря – відбувається тепло-вологообмін, виріб сушиться.

Температура всередині сушильної камери постійно вимірюється: ці вимірювання автоматично контролюють швидкість руху сушильного настилу, що забезпечує найбільш ефективний час сушіння та стабільну якість продукції.

Вологість продукту контролюється лабораторним методом.

 

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Залиште Ваше повідомлення і контактні дані і наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом дня!

    * - обов'язкові поля

    або телефонуйте