СТРІЧКОВА СУШАРКА BDP-1000
ПРОДУКТ
соєві текстурати (TVP), корм для домашніх тварин, корм для собак, гранульований корм для риб після екструзії або висушені фрукти. Зниження вмісту вологи з 25% до 8%
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Продуктивність
1000 кг / година
Вологість продукту
max 8 %
Вологість сировини
max 25 %
Температура сушильного агента
60 ... 110 ºС
Фракція сировини
3 ... 25 мм
Насипна вага сировини
0,3 ... 0,5 т/м³
Витрата повітря
10 000 м³ / година
Довжина
21 100 мм
Ширина
3 900 мм
Висота
4 000 мм
Висота завантаження сировини
2 850 мм
Висота вивантаження продукта
700 мм
Маса
max 20 000 кг
Витрата пари
430 кг / година
Теплова потужність парових нагрівачів
2х115=230 кВт
ВСТАНОВЛЕНА ПОТУЖНІСТЬ (без парогенератора)
max 18 кВт
Призначення процессу сушіння:
Ми пропонуємо підготувати компонувальне рішення, яке допоможе:
МОЖЛИВІСТЬ
Стрічкова сушарка BDP-1000 дозволяє висушити до 3 м³ сировини на годину, яка розподіляється по пластинам сушильного настилу шаром max 140 мм.
Продукт проходить через зону сушіння та зону охолодження. Час перебування в сушарці: від 15 до 40 хвилин.
Фракція сировини для нашої стрічкової сушарки: 3 … 25 мм
Сушильний настил збирається з перфорованих пластин.
Площа настилу:
Датчики температури та вологості встановлені в сушильно-охолоджувальній камері.
Гарантійний період – 1 рік
виробництво сертифіковане за стандартом ISO 9001 діє до: 2015
наші сушильні машини розроблені з метою безперервної і безперебійної роботи
Після закінчення гарантійного терміну ми обов’язково продовжимо підтримку проданого обладнання: продаємо запчастини і виконуємо технічне обслуговування – не обмежуючи час підтримки.
ПОСЛІДОВНІСТЬ РОБОТИ
Стрічкова сушарка BDP-1000, як правило, інтегрована в лінії текстурованих продуктів, кормів для домашніх тварин та для аквакультури.
Вона забезпечує ефективну, ощадну та однорідну сушку екструдату, гранул, снеків та фруктів і гарантує ефективне зменшення вологості кінцевого продукту.
Рух продукту.
Сировина безперервно подається і рівномірно розподіляється по перфорованих пластиах настилу.
Під час сушіння продукт перемішується спеціальними ворошителями.
Після проходження етапу сушіння продукт транспортується до зони остаточного охолодження.
Вбудований охолоджувач дозволяє знизити температуру продукту до температури навколишнього середовища або вище температури навколишнього середовища на 10 °C.
Регулювання швидкості сушильного настилу забезпечує рівномірний розподіл продукту. Швидкість руху настилу в сушарці, температура сушіння, потік повітря на вході та потік відпрацьованого повітря контролюються для кожної секції сушарки.
Рух повітря.
Повітря продувається через отвори в пластинах рухомого настилу в зоні охолодження за допомогою витяжного вентилятора. Швидкість обертання вентилятора (об’єм повітря) контролюється з панелі управління.
Вентилятор продуває повітря із зони охолодження до нагрівачів повітря в зоні сушіння.
Потім за допомогою 2 повітронагрівачів повітря, що витягується із зони охолодження, нагрівається і рівномірно проходить через шар продукту у зоні сушіння.
За допомогою витяжного вентилятора з зони сушіння видаляється вологе гаряче повітря – відбувається тепло-вологообмін, виріб сушиться.
Температура всередині сушильної камери постійно вимірюється: ці вимірювання автоматично контролюють швидкість руху сушильного настилу, що забезпечує найбільш ефективний час сушіння та стабільну якість продукції.
Вологість продукту контролюється лабораторним методом.
Залиште Ваше повідомлення і контактні дані і наші фахівці зв'яжуться з Вами протягом дня!